Kompis.


Jag vill ha en kompis här hemma. vi är väldigt aktiva att träffa andra hundar, så det är inte det att jag inte träffar andra, men jag saknar att ha en till härhemma, som när mamma tar han om en hund, när deras matte och husse jobbar eller ska resa bort, ja då mår jag som bäst.

Matte har kollat på lite olika hundar och olika raser, och har varit inne på en stärre hund tidigare, jag är ju bara upp till knät på matte och husse, stor för att vara mina blandningar det är jag... det vet ja... men ändå... jag vill ha en kompis...Men har tänkt en mindre mer bastant ras vore kul, en engelsk bulldogg var vi inne på, och sedan kollade vi runt på olika sidor coh dör står det en engelsk bulldogg, men det är förmodligen stort intresse på denna hund, men vi tror vi har bestämmt oss för en sådan ras?

idag har vi promenerat med Tussi som vi gör alla dagar i veckan då hennes matte och husse jobbar, sedan gick jag lite med Diva och trojja med (bilder kommer i slutet av inlägget)
Och jag hoppar och stutsar och är överlycklig så otroligt roligt att leka med alla olika raser.

Nu ska vi ta min kvällspromenad säger matte, så vi får höras :)

på bilden:
Trojja(dobberman, hamiltonströvare),  Diva (fransk bulldogg) och Tussi(kinesisk naken hund, pappillon Japansk spets)


PÅ bild Diva


På bild Ice.


Skogen.

Hej och hallå dagboken!

Nu har matte och husse ätit lite och vi ska strax gå och hämta tussi för en långis i skogen.
Tussi är lite äldre än mig, 9 år.
jag är ju bara 2,5 år och beter mig inte riktigt därefter haha.

Vi har stora funderingar på en till hund, mamma är inne på alaskan husky, hon har skrickat mail till 2 stycken ägare av dom raserna, vi får se vart det slutar. :)

Nej, nu ska vi ut i skogen och springa.


De mina <3 (Mattes ord)

Jag och husse i morse, matte fångade en bild på oss.
(bild i slutet av inlägget)

Jag Älskar min flock.

Matte går i tankarna kring att börja köra lite freestyle med mig, eller rally lydnad.
det ser jag fram emot! :)

Nu ska vi se film, hela familjen, utom Robin, han plaskar bara runt i sin vattendunk och vill ha mat. plask-plask-plask.



Ullared, valp, mobil.

Pust och stön. Hela dagen idag, då menar jag verkligen hela dagen har jag fått vara hos Farmor och Farfar, inte för att detta gör mig alltför mycket, men ajg saknade matte och husse som var i Ullared för lite jul och allmän shoping.

Matte hade lovat att höra av sig till en uppfödare angående en valp, men den otroligt sega operatören ger inte ut mattes nummer, vilket gör att när man ringer till telefonen, eller ifrån den, så tutar det upptaget oavsett om det någon där eller ej, eller så går telefonsvararen igång.
Detta gör Matte lite smått irriterad.

Men men, dom gick upp vid 04:15 i natt, och satt i bilen 05:00, och kom hem nu. klockan är 23:37 just nu.
Hur kan det ta sådan lång tid, och hur kul kan det vara?

Matte kom hem med 6 stycken nya filmer om just mig, Hunden alltså.
Mannen som talar med hundar, som går på tv4+(den svenska), och han den dära Cesar(engelska verisionen av det), alla sesånger ligger nu i mattes ägo, detta gör att hon förstår mig och andra hundar mycket bättre i olika situationer, vilket gör att jag som hund känner mig trygg.

I matsalen ligger det 7 påsar men saker i... Men än så länge har jag inte fått någonting. Husse sa att jag får vänta tills i jul, att jag har tillräckligt med leksaker i lekkorgen, men jag menar matte och husse följer modet, ska itne jag få göra det med mina leksaker då?

Jag håller tummarna för att få en ny kompis, mamma är inte alls äverense med en utav uppfödarna som ville lämna hunden här utan några som helst papper eller garantier, renrasig hund skulle det vara, men en gnutta annat i sig som var okänt. - 4000kr.
Matte betalar gärna mer för en valp då hon känner att hon och uppfödaren har rätt kemi, vilket hon verkar ha med en annan uppfödare från örebro. Husse är mer tveksam, matte är helt övertygad.
Vi ska se hur det ser ut framöver, det kommer en ny kull i sommar, och eventuellt, eventuellt säger jag nu, så finns det en liten valp kvar, och då hoppas jag på att husse har bestämmt sig så matte kan hämta hem min nya lekkamrat, husses och mattes nya familjemedlem, och sisst men inte minst, Våran gemensama livskamrat!

Nu ska jag sova, jag är trött!
(om jag ser sådär söt och go ut, (som jag alltid gör) så får jag nog sova mellan matte och husse)





RSS 2.0